Abdijschool van Zevenkerken

Abdijschool van Zevenkerken

https://www.abdijschool.be

Abdijschool van Zevenkerken

De Abdijschool werd in 1911 opgericht door de monniken van de Sint-Andriesabdij. Ze is duidelijk geïnspireerd op de christelijke traditie en op de regel van Sint-Benedictus.

De school bevindt zich op het prachtige domein van de Sint-Andriesabdij op vijf kilometer van de stad Brugge. Omringd door bossen en sportterreinen biedt de abdijschool secundair onderwijs aan van het algemene type (ASO) voor jongens en meisjes. Alle leerlingen zijn intern.

  Wensen van de klant

  1

  De inhoud van de website , elke tekst, moet autonoom aanpasbaar zijn.

  2

  Onze 5 pijlers zijn heel belangrijk en moeten in het oog springen

  3

  Op de homepagina graag een lijst met op til staande activiteiten

  4

  In het design graag tegels verwerken

  5

  Contactpagina versturen naar de juiste ontvanger op basis van onderwerp

  Aangeboden oplossingen

  1

  WordPress

  WordPress

  Als CMS-systeem implementeren we WordPress. Wanneer de klant inlogt op het systeem, kan hij de aanpassingen doen die hij nodig acht zonder daartoe enige ondersteuning nodig te hebben van IT Steve.

  Uniek design

  Door gebruik te maken van een uniek en op maat gemaakt thema gaan we die elementen in het thema gaan accentueren die de klant belangrijk vindt en in de verf wilt zetten. Om reeds een voorsprong te hebben in het design-proces, maken we eveneens gebruik van het Bootstrap framework.

  2

  Uniek design

  3

  Aangepaste plug-in

  4

  Uniek design

  5

  Op maat gemaakte plug-in

  Op maat gemaakte plug-in

  Om berichten te versturen via het contactformulier op de contact pagina van de website werd een op maat gemaakte plug-in in elkaar gesleuteld zodat aan de eisen van de klant kon voldaan worden. Hier maken we eveneens gebruik van het Bootstrap framework.